‹ Back

 

TREI ENOLOGI, TREI ABORDARI PERSONALE

Prezentat de Aurelia Visinescu, Laurent Pfeffer si Oliver Bauer

____________________

 

DUMINICA | 7 MAI | 15.00 - 16.30 | in ROMANA

 

100 lei/persoana



TICKETS ONLINE

 

Experienta enologilor si expresia terroir-ului isi pun amprenta in mod diferit pe soiurile de struguri iar rezultatul se traduce in vinuri cu personalitate si tipicitatea zonei din care provin.


Trei oenologi care sunt totodata si proprietari de crame ne vor prezenta vinuri si soiuri atat autohtone cat si internationale.

 

Laurent Pfeffer, enolog si proprietar la Domeniul Catleya si enolog la crama Corcova Roy & Damboviceanu


In Corcova, nimic nu a fost facut intamplator. Indragostit iremediabil de “ingredientele” pentru producerea vinului gasite la Corcova si de istoricul acestui loc, Laurent isi pune amprenta pe vinuri care ii reflecta din plin personalitatea.

 

Aurelia Visinescu, enolog și co-proprietar la crama Domeniile Sahateni


“Motivul pentru care am ales Dealu Mare pentru a face vin in propria crama este ca aici am gasit terroir-ul potrivit pentru vinurile pe care le creez si oamenii pe care ma pot baza. Vreau ca vinurile pe care le fac la Sahateni alaturi de oameni la fel de dedicati si pasionati ca mine sa reflecte atat terroir-ul, cat si caracterul de soi. Desigur, si nu in ultimul rand, imi doresc ca acestea sa poarte si amprenta noastra, a oamenilor ce le-am dat viata.”

 

Oliver Bauer, enolog si proprietar al Cramei Bauer si enolog la crama Stirbey


“Caracter si autenticitate - sunt realitati si valori in care credem. In toate aspectele vinificatiei si cultivarii viei ne straduim sa cream condiții perfecte astfel incat vinurile noastre sa vorbeasca distinct si convingator. Filosofia "Creativitate Naturala" este de asemenea o oglinda a increderii noastre în diversitate și nu in conceptul de "cel mai bun vin".

MASTERCLASS